Rekonstruktion av den 2:a behandlingavdelningen på Aknīstes Psykoneurologiska sjukhus

Kund:
Statliga aktiebolaget Aknīstes Psykoneurologiska sjukhus
Tid för färdigställande:
2014/02 – 2014/07
Objekt och adress:
2:a avdelningen i sjukhusbyggnaden Alejas, postkontoret i Aknīste, Gārsene socken
Utförda arbeten:
Rekonstruktion av intern- och extern kommunikation
Kategori:

Beskrivning

Inom ramen för rekonstruktionsprojektet utfördes arbeten rörande värme, ventilation, cafeteria, avlopp, brandskydd och larm, säkerhetslarm, lågspänningssystemet, och elmontering, och rekonstruktionsarbeten på extern (vattenförsörjning, avlopp) kommunikation.
Byte av fönster och dörrar utfördes (79 st) samt isolering av vindstäcket (238 m2), sockel (94 m2), fasad (536 m2), kosmetiska reparationer (413 m2) och landskapsarrangemang.